Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود چیتیان پنجشنبه شب در گفت و گو با ایرنا بدون اشاره به میزان حجمی که افزایش می‌یابد افزود: مدت افزایش خروجی سد زاینده‌رود با هدف مورد اشاره ۱۰ روز است به این معنا که در این مدت آب در غرب، کلانشهر و شرق اصفهان جریان خواهد داشت.

وی اظهارداشت: همچنین بامداد امروز با هدف آبیاری باغ‌های غرب استان اصفهان خروجی سد زاینده‌رود افزایش پیدا کرد که به دنبال آن باغ‌های غرب استان آبیاری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا، حدود ۲۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی نواحی حقابه داران شرق این استان در پی افزایش خروجی سد زاینده رود و تخصیص بخشی از حقابه کشاورزان در بهمن ۱۴۰۰ زیر کشت رفت و بر همین اساس خروجی سد زاینده‌رود ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ با هدف جاری سازی آب در بستر این رودخانه در حوزه شهر اصفهان و سپس شرق استان به ‌منظور کشت غله در بخشی از اراضی کشاورزی بصورت پلکانی افزایش و ساعت ۱۰ صبح ۲۴ بهمن کاهش یافت در نتیجه بخش قابل توجهی از بستر زاینده رود از جمله در کلانشهر و شرق این استان دوباره خشک شد.

سپس برای نوبت دوم آبیاری مزارع شرق اصفهان پنجم تا پانزدهم ۱۴۰۱ بار دیگر با افزایش خروجی سد، آب در رودخانه جریان یافت و سپس خشکاندن مجدد این رودخانه را در پی داشت.

اصفهان وضعیت آبی نابسامان و کم‌سابقه‌ای را در نیم‌قرن اخیر سپری می‌کند بطوریکه رودخانه زاینده‌رود در ۲ دهه اخیر از سد چم آسمان در شهرستان لنجان واقع در غرب استان تا تالاب گاوخونی به دفعات خشکانده و از مهر سال ۹۹ تاکنون نیز، این موضوع باز تکرار می‌شود.

زاینده‌رود که به طول افزون بر ۴۵۰ کیلومتر بزرگترین رودخانه منطقه مرکزی ایران به شمار می‌رود، در سال‌های گذشته به‌ دفعات خشکانده شده است.

سد زاینده‌رود به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین سدهای مرکز کشور و تأمین‌کننده آب شرب، محیط‌زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران، در سال ۱۳۴۹ با ظرفیت افزون بر ۱.۲ میلیارد مترمکعب بهره‌برداری شد، این سد قوسی شکل در۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.

برچسب‌ها شرکت آب منطقه ای اصفهان زاینده رود کشاورزی اراضی کشاورزی سد زاینده رود پروندهٔ خبری خشکی زاینده رود و تالاب گاوخونی اصفهان بحران خشکسالی در ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای اصفهان زاینده رود کشاورزی شرکت آب منطقه ای اصفهان زاینده رود کشاورزی اراضی کشاورزی سد زاینده رود خروجی سد زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۲۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت اینترنت باید روز به روز افزایش یابد

رئیس جمهور گفت: افزایش سرعت اینترنت و توسعه فیبر نوری در اولویت این دولت قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی امروز _ پنج شنبه بیستم اردیبهشت_ در مراسم افتتاح پروژه فیبر نوری قم اظهار کرد: استان قم مهد علم و دانش و تولید محتوا است و برای این استان زیرساخت‌های لازم در حوزه اینترنت، مسئله‌ای حیاتی است.

وی افزود: مؤسسات تحقیقاتی و علمی فعال در شهر قم و حوزه علمیه این شهر که به صورت مستمر در حال فعالیت هستند، برای انتقال مفاهیم شیعی به جهان قطب بسیار مهمی محسوب می‌شوند.

رئیس جمهور به نقش اینترنت در زندگی روزمره مردم اشاره کرد و گفت: امروز بسیاری از کسب و کارها بر بستر اینترنت صورت گرفته و این مسئله زوایای مختلف زندگی مردم را تحت تأثیر قرار داده است.

آیت الله رئیسی با اشاره به اهتمام دولت برای افزایش سرعت اینترنت اظهار داشت: توسعه فیبر نوری و افزایش سرعت اینترنت در تمام کشور مد نظر است اما شهر قم به این دلیل که مهد تولید علم است، در این حوزه نیازمند توجه بیشتر است.

به عقیده وی سرعت اینترنت در تمام کشور ممکن است مسئله‌ای رفاهی باشد اما در قم افتتاح پروژه فیبر نوری یک اقدام فرهنگی است که باید تقویت شود.

رئیس جمهور اضافه کرد: به وزیر ارتباطات گفته‌ایم که باید سرعت اینترنت روز به روز افزایش یابد، شبکه اینترنت باید سرعت داشته باشد و نباید امور مردم برای این موضوع و کسب و کارها مختل شود.

پروژه فیبر نوری قم از جمله پروژه‌های دور دوم سفر ریاست جمهوری به استان قم است که با اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومانی اجرا شده و ۴۳۵ هزار نفر از خانواده‌های قمی را تحت پوشش قرار می‌دهد.

برای اجرای پروژه بزرگ فیبر نوری استان قم افزون بر ۳۴۰ کیلومتر حفاری و دکل گذاری طی ۱۸۰ روز عملیات عمرانی به اجرا درآمده‌است.

با اجرای این پروژه یک سوم جمعیت شهر قم تحت پوشش فیبر نوری برای استفاده بهتر و پرسرعت‌تر از اینترنت قرار گرفته‌اند.

کد خبر 751921

دیگر خبرها

  • لرستان قطب کشاورزی است/ ظرفیت سردخانه‌ها افزایش یابد
  • قانونی برای فرونشست نداریم/ لزوم اصلاح الگوی کشت حوضه زاینده‌رود
  • سرعت اینترنت باید روز به روز افزایش یابد
  • دمای اصفهان تا ۵ درجه کاهش می‌یابد
  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • سیلاب پاکدشت در مسیل رودخانه هدایت شد / خسارت به اراضی کشاورزی در 3 روستا
  • نشست چندباره خیابان‌های اصفهان/وقتی زمین زیر پای مردم سست می‌شود
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس